Pořiďte svému bazénu automatické posuvné zastřešení. Celoroční využívání bazénu nebylo nikdy snazší!

Zastřešení bazénu má hned několik výhod. Uchráníte bazén před nečistotami, zabezpečíte jej a prodloužíte si koupací sezonu. A pokud si chcete práci ještě více usnadnit, vsaďte na automatický posuv. Stačí zmáčknout dálkové ovládání a zastřešení otevřete, nebo zavřete. Zjistěte, jak posuv funguje a jaké další výhody vám přinese.

 

Posuvné zastřešení plastového bazénu do země

 

Přemýšlíte, jaké zastřešení bude vašemu bazénu nejvíce slušet? Na trhu existuje celá řada provedení. Vybrat si tak můžete z ultra nízkých zastřešení, která neruší výhled do zahrady a jsou zcela nenápadná. Na výběr jsou ale i vysoké varianty, ty podchozí dovolují vytvořit u bazénu příjemné posezení. Pokud máte bazén hned u domu, lze zastřešení kotvit přímo na zeď. Už je jen na vás, jaká varianta bude právě pro vás tou nejlepší. 

 

 

 

Jaké další výhody zastřešení bazénu přináší?

 

-    Máte jistotu, že do bazénu nespadne ani vaše dítě, ani mazlíček, i když je na chvilku spustíte z očí. To se týká i divokých zvířat. 
-    Bazén chráníte proti nečistotám, jako je například spadané listí. Šetříte tak svůj čas, který byste museli věnovat čištění.
-    Voda vydrží déle teplá a při slunečném počasí se i rychleji ohřívá. Můžete se koupat i tehdy, pokud venku není zrovna příznivé počasí. Prodloužíte si podstatně koupací sezonu, s ohřevem vody můžete bazén využívat téměř celoročně. 

 

Zastřešení s elektrickým posuvem 

 

Aby manipulace se zastřešením byla co nejsnazší, můžete ho otevírat a zavírat automaticky pomocí dálkového ovládání. Takzvaný elektroposuv je zařízení, které místo vás pohybuje zastřešením po kolejnicích tam, kam potřebujete. Automatický posun bazénového zastřešení představil i ALBIXON. MOOVER vám šetří nejen záda, ale i síly, které využijete při koupání.

 

 

 

Jaké jsou další výhody automatického posuvu MOOVER od ALBIXONU?

 

-    Nabíjí se solárně. Na jedno nabití zvládne otevřít a zavřít středně velké zastřešení zhruba 100krát. A pokud svítí sluníčko, vydrží až 3 měsíce bez nutnosti dobíjení z elektrické sítě. Bude tak mít dostatek energie po celou dobu hlavní koupací sezony. Pokud slunečných dní není dostatek, stačí MOOVER jednoduše připojit do sítě a nabít jej pomocí napájecího adaptéru.


-    Lze namontovat nejen na nové zastřešení od jednoho konkrétního výrobce, ale hodí se na většinu bazénových zastřešení. Podmínkou je, aby se jednalo o kolejnicový typ zastřešení. Jeden elektrický posuv MOOVER si poradí se zastřešením až do váhy 750 kilogramů. 


-    I přesto, že funguje na solární pohon, instalace posuvu není složitá a zvládne ji i sám majitel bazénu.


-    Funkční je i tehdy, pokud zrovna nesvítí slunce a solární panely nepřinášejí dost energie. Pak stačí posuv připojit do elektrické sítě pomocí napájecího adaptéru


-    Ovládání funguje až na vzdálenost 15 metrů. Takže pokud chcete bazén zavřít z pohodlí domova, například když začne pršet nebo chcete bazén zavřít na noc, není to žádný problém. Navíc můžete s posuvem spárovat několik ovladačů. Nezapomeňte se však vždy před použitím MOOVERU přesvědčit, že v bazénu ani v dráze pohybu posuvu nikdo není!


-    Celé zařízení váží pouze 27 kilogramů. Není proto problém posuv v případě potřeby přemístit, například na zimu uložit do zahradního domku, garáže apod. 


-    Jeho provoz je tichý – ani o něm nebudete vědět. 

 

Chytré bazénové příslušenství se snadnou instalací i obsluhou

 

Elektroposuv ALBIXON MOOVER splňuje veškeré nároky na moderní vybavení. Obsahuje totiž i LED panel, který vám ukáže stav baterie, upozorní vás na konec dráhy a směr posuvu. Instalace je navíc velmi snadná, posuv je dodáván nejen s návodem, ale i veškerým potřebným spojovacím materiálem. A pokud si sami netroufáte, nic se neděje. Můžete si objednat odbornou instalaci. Technici posuv zapojí a ukážou vám, jak funguje a jak jej obsluhovat. 

 

A ještě jednou výhodou tento automatický posuv disponuje. MOOVER je na rozdíl od jiných typů elektrického posuvu bazénového zastřešení docela nenápadný a hodí se díky svému minimalistickému provedení v černé a bílé do každého prostoru či zahrady. Nejen na jeho technických vlastnostech se tak odráží fakt, že byl navržen společně s konstruktéry z automobilového průmyslu. 

 

Chcete zvýšit hodnotu vašeho bazénu, ale i posunout zážitek z koupání na vyšší úroveň? Automatický posuv zastřešení MOOVER splňuje vysoké technologické nároky v souladu s šetrným přístupem k přírodě a udržitelnosti. Nedělejte kompromisy, chtějte pro váš zapuštěný bazén to nejlepší řešení.